Hood Agency

Website: https://www.hood-agency.dk/ 

Samarbejde siden: XXXX 

CMS: WordPress 

HOOD Agency har et kreativt studie placeret i København, der har speciale i at konceptualisering samt redefinere brands gennem diverse designløsninger, hvilket de har gjort for nogen af verdens førende brands – såsom Sea New York og Browns Fashion. 

HOOD Agency er et fullservice bureau, der dækker alle aspekter lige fra PR og branding til kreative løsninger i forbindelse med bl.a. SoMe, kampagneskydninger og udarbejdelse af visuelle identiteter. 

Bureauet beskæftiger sig primært med brands indenfor livsstil og fashion, hvilket også skulle afspejles på deres website, som er enkelt udført med et stilrent og nordisk look. 
 
Formålet med dette site var at kunne fremvise deres portefølje med kunder, for at kunne give besøgende og mulige kunder et indblik i de brands og stærke visuelle identiteter de er i stand til at kunne skabe. 
Dette bliver præsenteret ved hjælp af billeder, hvor fokus for os har været at sørge for sitet hurtigt kan levere content i høj kvalitet, uden at sitet skulle blive for langsomt. Løsningen til dette har været at få implementeret ”infinity scroll” (man kan scrolle indtil der ikke er mere content på sitet), samt ”Lazy load” for at hente billederne løbende når man scroller, for at mindske loadtime. 

Services: 

Udarbejdelse af webdesign 

Opsætning af WordPress 

Uddanne personale i brug af WordPress CMS 

Opsætning af SoMe platforme (Facebook Business) 

Opsætning af Google Analytics 

Projektstyring under forløbet 

Løbende support